No Dubio is een gemengd koor uit Brummen. De leeftijd van de leden varieert van 18 tot 55 jaar en zij komen uit de wijde omgeving van Brummen, Dieren en Zutphen. Elke dinsdag (m.u.v. de schoolvakanties) repeteren ze van 20.00 tot 22.00 uur in basisschool De Ontdekking aan de Meengatstraat te Brummen.

No Dubio is een ambitieus koor dat is ontstaan doordat een aantal leden na het stoppen van hun vorige koor een nieuwe muzikale uitdaging zochten. Samen sloegen zij de handen ineen en zo ontstond in juni 2010 gemengd koor ‘No Dubio’. Het koor staat bekend om haar meerstemmige en harmonieuze samenzang. Hiermee brengen zij hun passie voor muziek over op elkaar en op hun publiek. Dit alles onder de enthousiaste leiding van dirigent Ingrid Kuipers.

In maart 2023 vierde No Dubio hun twaalf en half jarig bestaan met een groots jubileumconcert in de Hanzehof. En in december van dat jaar deelde ze het podium met de IJsselzangers en Toonkunst Plus. Speciaal voor deze gelegenheid hadden ze een gevarieerd warm en winters repertoire samengesteld.