Laden Evenementen

Heeft u zin in een gevarieerde muzikale avond? Op 15 juni aanstaande geeft gemengd koor No Dubio een Midzomernacht Concert’. Uiteraard staat het koor deze avond onder muzikale leiding van dirigent Ingrid Kuipers.

De locatie aan de Zutphensestraat 117 in Lochem is landelijk gelegen. Op deze mooie plek zal het koor deze avond ‘oud’ en nieuw repertoire laten klinken. De concert commissie wil nog niet teveel prijs geven over wat u deze avond precies allemaal kunt verwachten. Zij hopen dat u zich door het veelzijdige en enthousiaste koor laat verrassen. Houdt er in ieder geval rekening mee dat de koorleden u deze avond graag in het (zon) licht zetten, al zal de schaduw u soms ook weten te bereiken…

Het concert is gratis toegankelijk en er worden dus ook geen kaartjes verkocht.  Een vrij gift – ten gunste van het koor – is op deze avond van harte welkom:)

No Dubio stelt het op prijs als u zich via de mail vooraf aanmeld, dan weten zij hoeveel stoelen ze die avond voor u klaar mogen zetten. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur start het programma. Naar verwachting wordt er rond 21.30 uur afgerond, zo rond zonsondergang.

In de pauze wordt er een loterij gehouden waar leuke prijzen te winnen zijn. Koffie en thee, maar ook verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar. Contante betaling heeft de voorkeur van de gastvrouw en gastheer die hun locatie beschikbaar stellen.

Ook nieuwsgierig geworden naar het  Midzomernachtconcert? Reserveer dan snel één en of meer stoel(en): nodubio@gmail.com

Ga naar de bovenkant